Z auta ukradli satelity.Syn napadol otca.Opitý vodič zrazil na Domaši rybára.

14.06.2010 Celý región

Z auta ukradli satelity: Z prečinov krádeže a porušovania domovej slobody obvinili včera policajti z Jarovníc 19 ročného mladíka z Hermanoviec, okr. Prešov a 14 ročného chlapca z Jarovníc, okr. Sabinov
Obvinená dvojica spolu s 13 ročným chlapcom vošla v sobotu 12.6.2010 v čase okolo 22:00 h na pozemok jedného z rodinných domov v Hermanovciach. Následne prišli k tu odparkovanému a neuzamknutému osobnému autu Citroen, z ktorého ukradli štyri komplety digitálnych satelitov a ušli domov, kde si ich medzi sebou rozdelili. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 400. - €. Krádež ešte v ten večer nahlásila na polícií poškodená majiteľka. Krátko nato policajti zlodejov vypátrali a zadržali spolu aj s ukradnutými satelitmi.

Syn napadol otca:
Bardejovskí policajti obvinili včera z prečinu ublíženia na zdraví 22 ročného Bardejovčana.
Obvinený mladík 16.3.2010 v čase okolo 20:30 h v chodbe bytu v Bardejove po predchádzajúcej hádke fyzicky napadol svojho otca. Kolenom nohy ho kopol do pravého stehna a päsťou ruky udrel do ľavej časti hrudníka, následkom čoho otec spadol na podlahu. Keď sa postavil rukami ho sotil do detskej izby, kde padol na hranu válendy, čím mu takto spôsobil zranenie s predbežnou dobou liečenia 3 až 4 týždne.

Opitý vodič zrazil na Domaši rybára:
V rekreačnej oblasti Domaša, časť Eva zrazilo včera ráno osobné auto rybára chytajúceho ryby na brehu vodnej nádrže.
Okolo 7:30 h viedol smerom od Zátoky do obce Holčíkovce, okr. Vranov n/Topľou 24 ročný muž z obce Lukačovce, okr. Humenné osobné auto Citroen XM. Pri prechádzaní ľavotočivej zákruty sa plne nevenoval vedeniu vozidla a situácií v cestnej premávke, neprispôsobil rýchlosť jazdy, následkom čoho s autom zišiel do priekopy vpravo v smere svojej jazdy a následne prednou časťou narazil do 38 rybára sediaceho pri vode. Vodič z miesta dopravnej nehody utiekol a zranenému mužovi neposkytol pomoc. Policajti ho však krátko nato vypátrali a zadržali. Vykonanou dychovou skúškou na alkohol mu namerali 0,61 mg/l. Zranený rybár pochádzajúci z Humenného utrpel ťažké zranenia s predpokladanou dobou liečenia 3 mesiace. Dopravnú nehody vyšetruje vranovský policajný vyšetrovateľ, ktorý už vodiča obvinil z prečinov ublíženia na zdraví, neposkytnutia pomoci a ohrozovania pod vplyvom návykovej látky. Stíhaný je na slobode.
 

Vyberte región